Pričevanja

Filiae Immaculatam Ad Testandam

Hčere, ki pričajo za Marijo

Temen videz
Fiat 90

Božja oprema

Tjaša

trinic-llc-black-anvil-media-balingup-medieval-carnivale-site-god-child-retro-shield-d0550d62aaedffd46262e9505276b63b.png

FIAT 90 - Post ki traja 90 dni! V katerem se ne odpovem eni stvari, ampak kar zajetnemu kupčku stvari. Odpovedati se moram prav vsem stvarem, ki me osrečujejo! Sliši se kar malce noro. Pa so res telefon, televizija, sladkarije, poležavanje zjutraj v postelji in pritiskanje gumba snooze v nedogled, tisto ki me osrečuje?

Ko sem se podala v post in iz življenja odstranila ves balast, ki mi ga je Satan zavil v celofan in ponudil kot pot k lepšemu, boljšemu življenju, takrat šele sem začela videti kaj je zares pomembno. Kaj me zares osrečuje. Ne rečem, da ni težko, na trenutke zelo težko, ali celo nemogoče, ampak če že zjutraj dovolim Mariji, da me obda s svojo neskončno ljubeznijo, če podam roko Jezusu in si nadanem celotno Božjo bojno opremo, potem se vse odpovedi zelo hitro spremenijo v blagoslove! In ko se mi zdi da ne zmoreš več, ko že dvajsetič tisti dan padem na celi črti, pokličem svoj »steber«, se zavem, da je z mano v tem najprej mojih 5 sester v Kristusu, takoj za njimi pa še čez 200 deklet in žena, ki me podpirajo v molitvi, četudi se ne poznamo. In se poberem in grem naprej, z nasmehom na obrazu, obdana z dobrimi ljudmi, obdana z Marijinim varstvom in nenazadnje obdana z Božjo Ljubeznijo.

In sem korak bliže Bogu in se začnejo dogajati nepredstavljivi čudeži in moje življenje postane lepše in boljše in postanem neizmerno hvaležna, da mi je bila dana možnost se podati v noro pustolovščino Fiat 90!

Nazaj